Czego szukasz?
Pomoc dlaUrządzenia do gotowania na parze

Nagromadzenie wody w komorze gotowania

W komorze gotowania urządzenia do gotowania na parze/piekarnika parowego zbiera się więcej wody. W przypadku wielokrotnego gotowania sous-vide z rzędu w komorze gotowania gromadzi się woda.

W procesie gotowania „sous-vide“ potrawę gotuje się w niższej temperaturze i przez dłuższy czas. W związku z tym nadmiar wody na dnie komory gotowania nie może odparować, przez co może dojść do zwiększonego gromadzenia się wody w komorze gotowania.

W przypadku wielokrotnego gotowania sous-vide z rzędu należy ręcznie usunąć wodę nagromadzoną na dnie komory gotowania przed każdym cyklem.

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Tutaj znajdziesz instrukcję obsługi do swojego urządzenia Miele
Znajdź instrukcję
Zarezerwuj technika

Zarezerwuj technika

Skontaktuj się z nami, aby zarezerwować wizytę technika serwisu.
Umów wizytę
Kontakt

Kontakt

Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami przez formularz, mailowo lub telefonicznie.
Skontaktuj się z nami