Czego szukasz?
Pomoc dlaPłyty grzewcze

Jedzenie smażone w głębokim tłuszczu nie brązowieje

Smażone potrawy nie stają się chrupiące i nie brązowieją we frytownicy elektrycznej.

Tłuszcz do smażenia nie nagrzewa się wystarczająco.

Ustawić wyższą temperaturę.

Czas smażenia był zbyt krótki.

Pozwolić na wystarczająco długie smażenie jedzenia.

Koszyk do smażenia jest przeładowany.

Wkładać do smażenia mniej jedzenia.

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Tutaj znajdziesz instrukcję obsługi do swojego urządzenia Miele
Znajdź instrukcję
Zarezerwuj technika

Zarezerwuj technika

Skontaktuj się z nami, aby zarezerwować wizytę technika serwisu.
Umów wizytę
Kontakt

Kontakt

Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami przez formularz, mailowo lub telefonicznie.
Skontaktuj się z nami